Press releases

 

A DoclerWeb megvásárolta az Easygo Kft.-t.

2011 február 7.

2010 decemberében a Doclerweb Kft. megvásárolta az EasyGo Kft.-t. A Doclerweb Kft. meghatározó szereplője nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi internetszolgáltató piacnak is. A saját európai gerinchálózattal, illetve budapesti szerverközponttal rendelkező cég az eddiginél is magasabb szintű technikai hátteret tud nyújtani a nála elhelyezett eszközök, illetve szolgáltatások üzemeltetéséhez.

A DoclerWeb Kft. IP hálózata jelenleg belföldi irányban 10 Gigabit, nemzetközi irányban 55 Gigabit sávszélességű. A szerver hoszting szolgáltatás ezentúl Magyarország legnagyobb teljesítmény-sűrűségű szervertermében, Budapesten az Expó tér 5-7 alatt is elérhető. Az új gépterem PCI DSS minősítéssel rendelkező cégek eszközeinek a tárolását is biztosítja. A jövőben a Doclerweb Kft. fejleszteni fogja szerverbérlet szolgáltatását, folyamatosan 3-4 nagyon kedvező áron kínált konfigurációt biztosít azon Partnereinek, akik havidíjas rendszerben bérelnének professzionális szervert.

 

Server Room Visit


© DoclerWeb Kft., Expo tér 5-7. 1101 Budapest, Hungary. Tel: +36-1-432-3135    Fax: +36-1-432-3139    E-mail: info@doclerweb.com